ERHVERVSRENOVERING

TIDSPLANER, BUDGETLÆGNING, FLEKSIBILITET & MEGET MERE ER I HØJSÆDET FOR AT VI SIKRE OS FÆRREST DAGE MED TOMGANG - VI LEVERER NORDJYSK MENTALITET SAMT KVALITET FRA A-Z

Hello world

TID ER PENGE


Alle renoveringer er individuelle og med forskellige formål. Vi er specialister i at tænke ud af boksen og kommunikere hele vejen fra A-Z så vi kommer bedst muligt i mål med renovering af dit erhvervsmål


  • Innovation spiller en rolle i Clear Invest ved at tilbyde innovative løsninger, der kan forbedre effektiviteten, kvaliteten eller bæredygtigheden af enhver renovering vi udfører


Vi forstår vigtigheden af at effektivisere alle processer så der er mindst muligt tomgang fra start til slut


EN MENTALITET DER ER TIL AT FORSTÅ


  • Professionel erfaring og ekspertise: Vi har dokumenteret erfaring og ekspertise inden for totalentrepriser, derfor vil du ved valg af Clear Invest have et firma med en solid track record og referencer inden for netop erhvervsrenovering.
  • Kvalitet og håndværk: Kvaliteten af det udførte arbejde er afgørende for udseendet, funktionaliteten og holdbarheden af jeres bygning. Vi har derfor en stærk forpligtelse til at levere kvalitetshåndværk og bruge materialer af høj kvalitet.
  • Tidsplan og deadlines: Som erhvervsmand har du sandsynligvis stramme tidsplaner og deadlines at overholde. Det er vigtigt at vælge en håndværkervirksomhed, der er kendt for at overholde deadlines og levere projekter til tiden, så I kan minimere forstyrrelsen af jeres forretningsaktiviteter. Her er Clear Invest det oplagte valg. Vi leverer altid som lovet.
  • Budgetoverholdelse: Du vil sandsynligvis have et budget, der skal overholdes, og gennem hyppig kommunikation samt statusmøder, der kan levere inden for dette budget uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.
  • Kommunikation og samarbejde: Effektiv kommunikation og samarbejde er nøglen til succesfulde renoveringsprojekter. Vi er hele vejen igennem, lydhør over for dine behov og bekymringer, og kommunikere tydeligt gennem hele projektet.    Efterfølgende support: Efter projektets afslutning kan der stadig opstå behov for yderligere support eller vedligeholdelse. Vi står derfor til rådighed, også selvom projektet er afsluttet. På denne måde kan vi løse spørgsmål hurtigt og effektivt.


    Er ovenstående kriterier et match med dine kriterier? Så er Clear Invest den helt rette partner til at håndtere din renovering.

REFERENCER

Hop ind på vores instagram profiler og få et indblik i opgaver samt daglige gang

unsplash